ВЪЗГЛАВНИЦИ

Възглавници – незаменим аксесоар за спокоен и незабравим сън!

 

Възглавницата безспорно е аксесоарът, който е неизменна част и гарант за здравословен сън. В зависимост от материала, от който са изработени, съвременните възглавници биват следните видове:

 

Възглавници от мемори пяна

Възглавници от силиконизирани влакна

Възглавници от гранулирана пяна

Възглавници от латекс

Възглавници от силиконов пух

 

Цената на възглавниците варира и се предлагат както бюджетни модели, така и такива, които са подходящи дори и за най-претенциозния клиент. Всички модели са претърпели антибактериална и антиакарна обработка, а анатомичните им качества ги правят подходящи и за хора със схващания и болки във врата. Повечето от възглавниците се предлагат с калъф с цип, което прави поддръжката им лесна и практична.

 

Какво ВЗЕмам ако закупя възглавница от vzeh.eu?

 

В онлайн магазина vzeh.eu ще намерите голямо разнообразие от възглавници на водещите български и чуждестранни марки. Ако имате въпроси или все още не сте направили Вашия избор, нашият екип от висококвалифицирани консултанти ще Ви съдейства за най правилното и подходящо решение за Вас. Купувайки топ матрак от нас можете да бъдете сигурни, че сте направили най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потребности и изисквания. Безплатната експресна доставка до всяка една точка на страната е допълнително удобство, което предлагаме на нашите клиенти, за да спестят време и средства.

марки
подреди по