РОСМАРИ

Българската марка РосМари, която е един от водещите производители на матраци и аксесоари за сън, предлага общо петнадесет модела възглавници.

 

Предимства на възглавници РосМари

 

Възглавниците с марката РосМари са произведени по съвременна технология и отговарят на всички изисквания за този тип продукт. Това което ги различава един от друг е видът на материала, от който са изработени – мемори пяна, пенополиуретанова пяна и латекс. Мемори пяната приема формата на главата, а пенополиуретановата пяна осигурява висока гъвкавост и еластичност. Уникално при някои от моделите е наличието на вградени тонколони, които с помощта на HDSS аудио система осигуряват 3D звук. По този начин меломаните имат възможността да слушат любимата си музика преди да заспят.

 

Защо РосМари е предпочитан и търсен избор за потребителя

 

Възглавници РосМари са с високо качество и същевременно са на достъпна цена, което е основното търсено съотношение от клиента. Цялата продуктова гама възглавници РосМари е складово налична, с което онлайн магазин за продукти за сън Vzeh Ви гарантира навременно обслужване.

 

Какво ВЗЕмам, ако купя възглавница РосМари от vzeh.bg

 

Всички продукти от онлайн магазин vzeh.bg се доставят напълно безплатно до всяка една точка на България. Купувайки възглавница РосМари от vzeh.bg пестите безценно време, а ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални изисквания и потребности.

 

марки
подреди по