Топ матраци

Топ матраци – незаменим аксесоар за всеки един матрак!

 

Все повече топ матракът се превръща в предпочитан аксесоар към матрака, защото той безспорно има положително въздействие върху съня. Топ матраците се поставят върху матрака и създават допълнително удобство към всеки стар, нов, неудобен или такъв, който временно замества стария, който е амортизиран. С този тип продукти за сън можете да си осигурите необходимия комфорт и пълноценна почивка.

 

Топ матраците се предлагат с височина от 2 до 8 см и основно се разделят на три вида в зависимост от материала, от който е съставено ядрото им:

 

 

Топ матраци с мемори пяна

 

Топ матраци с пенополиуретан/дунапрен

 

Топ матраци с латекс

 

 

Цената на топ матраците е няколко пъти по-евтина от тази на матраците и това ги превръща в изгоден избор за тези, които не искат да отделят много средства за спално обзавеждане. Топ матраците също така са изключително лесни за транспортиране и съхранение. Всички модели са претърпели антибактериална и антиакарна обработка, а анатомичните им качества ги правят подходящи и за хора със схващания и болки в кръста. Някои от топ матраците се предлагат с цип, което прави поддръжката им лесна и практична, а при други бихте могли да си изберете вида текстил, с който са покрити.

 

Какво ВЗЕмам ако закупя топ матрак от vzeh.bg

 

В онлайн магазина vzeh.bg ще намерите голямо разнообразие от топ матраци на водещите български и чуждестранни марки. Ако имате въпроси или все още не сте направили Вашия избор, нашият екип от висококвалифицирани консултанти ще Ви съдейства за най правилното и подходящо решение за Вашата спалня. Купувайки топ матрак от нас можете да бъдете сигурни, че сте направили най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потребности и изисквания. Безплатната експресна доставка до всяка една точка на страната е допълнително удобство, което предлагаме на нашите клиенти, за да спестите време и средства.

 

марки
подреди по