ТОП МАТРАЦИ ISLEEP
ТОП МАТРАЦИ ISLEEP

Топ матраци iSleep

 

Португалската марката iSleep, част от Magniflex предлага два модела топ матраци – Siesta и Smart Topper Aloe.

 

Предимства на топ матраци iSleep

 

Топ матраците iSleep са изработени от висококачествени антиалергични и антиакарни материали и отговарят на всички изисквания за този тип продукт. Това което ги различава един от друг е видът на материала, от който е изработено тяхното ядро – изцяло от мемори пяна или комбинация от високоеластична и мемори пяна. Мемори пяната приема формата на човешкото тяло, а пенополиуретановата пяна осигурява гъвкавост и издръжливост.

 

Защо iSleep е предпочитан и търсен избор за потребителя

 

Моделите топ матраци iSleep предоставят индивидуално усещане за спокоен сън и качествена почивка. Възможността за производство на нестандартен размер е допълнително предимство за клиента. Цялата продуктова гама на топ матраци iSleep е складово налична, с което онлайн магазин за продукти за сън Vzeh Ви гарантира навременно обслужване.

 

Какво ВЗЕмам, ако купя топ матрак iSleep от vzeh.bg

 

Всички продукти от онлайн магазин vzeh.bg се доставят напълно безплатно до всяка една точка на България. Купувайки топ матрак iSleep от vzeh.bg пестите безценно време, а ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални изисквания и потребности.

 

марки
подреди по