СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ
СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ

Cama Mia е международно утвърден бранд в производството на висококачествен текстил за дома. Компанията, преплита изящни дизайнерски принтове и 30 годишна традиция в изработката на текстил, създавайки продукти с послание за хармония и уют. Днес компанията е собственик на най-голямата производствена база за изработка на спално бельо в Близкия Изток, а от 1991 г. открива фабрика в България. Cama Mia си сътрудничи с утвърдени имена в интериорния дизайн, като Pottery Barn (САЩ),  Macy’s (САЩ), Bloomingdales (САЩ) и др.

 

 

Предимствата на Cama Mia

 

Cama Mia е регистрирана, като европейска търговска марка, с производство в България. Брандът предлага на потребителя висококачествени текстилни изделия на конкурентна цена и богато разнообразие от атрактивни десени. Продуктите се предлагат в селектирани серии с бърза ротация на моделите и пресъздават класическата елегантост в изтънчена и модерна визия.    

 

 

Защо Cama Mia е предпочитан избор на потребителя

 

Спалните комплекти и аксесоари за сън на Cama Mia са произведени от висококачествени памучни материи, в съответствие със световните стандарти за безопасност, качество и екологичност на текстилните изделия. Високите стандарти на изработка, майсторското дизайнерско изпълнение на десените и атрактивната цена печелят доверието на потребители от цял свят и превръщайки текстила за спалня на Cama Mia в търсен и предпочитан избор.

 

 

Какво ВЗЕмам ако закупя Cama Mia от www.vzeh.eu

 

Всички продукти в онлайн магазин vzeh.eu се доставят напълно безплатно до всяка точка на България. Закупувайки артикули с марката Minene от vzeh.eu Вие печелите безценно време, а ако имате въпроси или все още се колебаете, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потербности и изисквания.

марки
подреди по