СЪХРАНЕНИЕ

Колекцията Съхранение ни поднася богатата си линия от кошове и кутии, изработени с любов от 100 % памук. С нея можете да въведете ред в детската стая, превръщайки я в организиран кът, където всеки предмет ще намери подходящо място. Ще създадете приятна атмосфера с практичните системи за съхранение, представени в съчетаващи се десени и принтове, предоставяйки Ви готови, функционални и естетически издържани интериорни решения. Изберете аксесоари от един десен или направете забавни комбинации между различни десени - лесен и бърз начин да постигнете завършена дизайнерска визия в детската стая, без помощта на професионалист.

 

  

Предимствата на Minene

 

Продуктите с марка Minene са създадени от „майки за майки“, с идеята да предоставят иновативни и работещи решения, които да улеснят натовареното и динамично ежедневие на една майка.

 

 

Защо Minene е предпочитан и търсен избор на потребителя

 

Minene се отличава с рационалност, високо качество и иновативен дизайн. Компанията е носител на редица международни награди и отличия, като голяма част от продуктите й са с регистриран патент. За производството на всеки един артикул с марката Minene се използват естествени материали и се следи за първокачествената изработка до последния детайл, в съответствие с всички стандарти за безопасност на текстилните изделия.

 

 

Какво ВЗЕмам ако закупя Minene от  www.vzeh.eu

 

Всички продукти в сайта на vzeh.eu се доставят напълно безплатно до всяка точка на България. Закупувайки артикули с марката Minene от vzeh.eu Вие печелите безценно време, а ако имате въпроси или все още се колебаете, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потербности и изисквания.

марки
подреди по