ПРОТЕКТОРИ ЗА МАТРАЦИ

Протектори за матраци – 100 % защита за матрака и Вашето здраве!

 

Протекторът за матрак е аксесоар, който поддържа хигиенична среда по време на сън и предпазва спящия от акари и други бактерии. Протекторите се поставят върху матрака, а върху тях се поставя спалното бельо. Този тип продукти за сън гарантират постоянна защита и осигуряват необходимия комфорт за пълноценна почивка.

 

Протекторите за матраци се разделят на няколко вида в зависимост от материала, от който са изработени и дали са непромокаеми или не.

 

Използването на протектор за матрак се препоръчва за лица, които страдат от някои видове алергии и по-специално тези към прах и акари. Акарите произвеждат отпадъчни продукти, които дразнят лигавицата на дихателните пътища и белите дробове и особено при децата това може да доведе до алергични реакции, астма и кожни заболявания като екзема. Протекторът създава допълнително ниво на защита между потребителя и матрака, като филтрира алергените, които предизвикат алергии и астматични симптоми.

 

Непромокаемите протектори поддържат матрака чист и го обезопасяват от усвояването на потта на тялото или други течности, получени от разливи.

 

За функцията, която изпълняват, цената на протекторите за матраците е направо незначителна и това ги превръща в задължителния аксесоар за всеки един матрак.

 

 Какво ВЗЕмам ако закупя матрак от vzeh.bg

 

В онлайн магазина vzeh.bg ще намерите голямо разнообразие от протектори за матраци на водещите български и чуждестранни марки. Ако имате въпроси или все още не сте направили Вашия избор, нашият екип от висококвалифицирани консултанти ще Ви съдейства за най правилното и подходящо решение за Вашата спалня. Купувайки протектор за матрак от нас можете да бъдете сигурни, че сте направили най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потребности и изисквания. Безплатната експресна доставка до всяка една точка на страната е допълнително удобство, което предлагаме на нашите клиенти, за да спестите време и средства.

марки
подреди по