MAGNIFLEX

Италианската марка Magniflex, която е световен лидер в производството на матраци и аксесоари за сън, предлага три модела непромокаеми протектори за матраци –  Easy, Comfort и Natura Eucalypt.

 

Предимства на протектори Magniflex

 

Протекторите с марката Magniflex са произведени по съвременна технология и отговарят на всички изисквания за този тип продукт. Това което ги различава един от друг е видът на текстила, от който са изработени –  памучен, хавлиен и такъв с вложка от евкалиптово дърво.

 

Защо Magniflex е предпочитан и търсен избор за потребителя

 

Протекторите Magniflex идеално защитават всеки матрак и гарантират за дълготрайния му живот. Възможността за производство по индивидуален размер е допълнително предимство за всеки един потребител. Цялата продуктова гама на протектори Magniflex е складово налична, с което онлайн магазин за продукти за сън Vzeh Ви гарантира навременно обслужване.

 

Какво ВЗЕмам, ако купя протектор Magniflex от vzeh.bg

 

Всички продукти от онлайн магазин vzeh.bg се доставят напълно безплатно до всяка една точка на България. Купувайки протектор Magniflex от vzeh.bg пестите безценно време, а ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални изисквания и потребности.

 

марки
подреди по