Подматрачни рамки

Подматрачни рамки - всички размери на отлични цени!

Подматрачните рамки представляват специални рамки изработени от вертикални ленти и са незаменим аксесоар за пълноценен сън. Те се използват с двулицеви матраци, като се поставят върху леглото и под матрака и имат за цел да подчертаят усещането за комфорт и здраволсовен сън. Подматрачните рамки са ергономични и гарантират максимална опора на тялото и равномерно разпределение на тежестта, осигурявайки ви максимално правилна позиция по време на сън. Подматрачните рамки осигуряват на вашия матрак максимална проветривост, като му позволяват да диша свободно, предотвратявайки задържането на влага и образуването на нездравословна среда. Употребата на подматрачна рамка удължава живота на Вашия матрак, като неутрализира факторите, които водят до амортизацията му.

 

Подматрачните рамки трябва да отговарят на две основни характеристики – здравина и гъвкавост. Онлай магазин vzeh.bg предлага широка гама от подматрачни рамки от дърво, метал, както и ламелни рамки. Ние ви предлагаме единични и двойни подматрачни рамки, както и подматрачни рамки по индивидуален размер, съобразен с вашите персонални нужди. 

 

Какво ВЗЕмам ако закупя подматрачна рамка от vzeh.bg

 

Всички продукти в сайта на vzeh.bg се доставят напълно безплатно до всяка точка на България. Закупувайки подматрачна рамка от vzeh.bg Вие печелите безценно време, а ако имате въпроси или все още се колебаете, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потербности и изисквания.

 

марки
подреди по