ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ РОСМАРИ

Фирма „Геномакс“ ООД е лидер в производството на подматрачни рамки под търговската марка „РосМари“. Брандът „РосМари“ е утвърдно име на пазара със своята 20 годишна производствена традиция, подчертана гъвкавост и многообразие на продуктите, съобразени с динамично растящите изисквания на потребителя за високо качество и достъпна цена.

 

Предимствата на подматрачни рамки РосМари

 

Подматрачните рамки „РосМари“ са изработени, съгласно всички норми за устойчиво прозиводство и вложените материали са изцяло от български производители. Подматрачните рамки „РосМари“ имат сертификат за европейски дизайн № 001034912/02.02.2009 и сертификат за промишлен дизайн № 6823/24.09.2008.

 

Защо РосМари е предпочитан и търсен избор на потребителя

 

Подматрачни рамки „РосМари“ са символ на високо качество и здравословен сън, като предлагат на потребителя широка продуктова гама от дървени и метални ламелни рамки, както и подматрачни рамки по индивидуален размер, съобразен с Вашите лични нужди. Цялата продуктова гама на подматрачни рамки „РосМари“ е складово налична, с което Ви осигуряваме навременно обслужване.

 

Какво ВЗЕмам ако закупя "РосМари" от vzeh.bg

 

Всички продукти в онлайн магазин vzeh.bg се доставят напълно безплатно до всяка точка на България. Закупувайки подматрачни рамки РосМари от vzeh.bg Вие печелите безценно време, а ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потербности и изисквания.

 

марки
подреди по