Квадратна кутия Сиво на бели звезди

  • Марка: Minene

Доставка: безплатна за цялата страна

 

Размер: 29х29х29 см

 

Състав на покритието: 100 % памук 

 

Кутията се сгъва с помощта на цип, разположен в основата и'.

 

 

Голяма квадртна кутия за съхранение Minene-практично и естетически издържано решение за съхранение в детската стая, в съчетаващи се десени със спалните комплекти и аксесоари, които предлагаме. Практичен начин да организирате играчките преди лягане или да осигурите допълнително пространство за съхранение на всички малки вещи. В кутията може да подредите различни малки предмети, които имат нужда от покрив: 

 

  • Съхранение на спално бельо
  • Съхранение на играчки и игри
  • Съхранение на дрехи  
  • Съхранение на памперси, пелени, аксесоари

 

Серията "Съхранение" от колекцията Mi Bedding на Minene ни поднася богатата си линия от кошове и кутии, изработени с любов от 100 % мек подсилен памук. Въведете ред в детската стая, превръщайки я в организиран кът. Практичните системи за съхранение на Minene, представени в съчетаващи се десени и принтове ще създадат приятна атмосфера, предоставяйки Ви готови, функционални и естетически издържани интериорни решения. Серията "Съхранение" създава един приказен свят, изпълнен с цветове и живот. Изберете аксесоари от един десен или направете забавни комбинации между различни десени и постигнете завършена дизайнерска визия в детската стая, без помощта на професионалист.

 

Minene влага в продуктите си естествени материали и следи за първокачествената изработка до последния детайл, в съответствие с всички стандарти за безопасност на текстилните изделия.

 

 

 

 

42,20 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 42,20 лв.
Моля, изберете: