АБАЖУР GEOMETRY

  • Марка: MIND THE GAP
  • Кат. номер: GLS30047

ДОСТАВКА: безплатна за цялата страна

 

РАЗМЕР: 40х28 см

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 

- матална рамка

 

- памук с печатни щампи в различни цветове

 

Добре е да знаете: Използвайте с крушка макс. 60W

 

Абажурът може да се монтира с основа и кабел по Ваш избор. 

 

ОКОЛНА СРЕДА: 

 

Мастилата, използвани в щампите са сертифицирани, съгласно Nordic Swan стандарт на околната среда. Мастилата са без мирис, с много висока издръжливост и напълно безопасни за околната среда.

 

ПОДДРЪЖКА И ПОЧИСТВАНЕ: 

 

За почистване и защита препоръчваме само ръчно почистване абажура. Когато депозира прах, използвайте мека четка или мека памучна кърпа.

 

ОПИСАНИЕ: 

 

MINDTHEGAP са абажури, предназначени да бъдат използвани по два основни начина- като осветително тяло и като елемент от интериора. Дизайнерските абажури озаряват и придават завършен вид на избраната от Вас линия на обзавеждане.  

 

Абажурът е изработен, чрез монтиране на бяла полупрозрачна основа върху метална рамка, обвита с плат на авторски щампи. В изработката са вложени естествени материи, като памук и лен. Абажурът е разработен в стандартни размери и можете лесно да го инсталирате на домашните си таванни лампи. 

 

Всички MINDTHEGAP абажури могат да бъдат използвани с луковици на 60W максимум. За по-големи модели, които са предназначени специално за осветление за таван, можете да се откажете от пълния набор от комплекта (съдържащ електрически кабел с дължина 1 метра и E27 гнездо). Този продукт е готов за инсталиране. 
 

 

 

 


 

135,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 135,00 лв.
Моля, изберете: