МАТРАЦИ НАНИ

Матраци Нани на ТОП цени от Vzeh.bg

Матраци Нани е бранд на българския производител "Паралел" ЕООД, който набира все по-голяма популярност на родния пазар с над 15 годишна традиция в производството на матраци и полиуретан.

Предимствата на матраци НАНИ 

Брандът НАНИ разполага с най-голямата и иновативна производствена база на Балканския полуостров, разположена в град Севлиево и обединила екип от висококвалифицирани професионалисти, които неуморно работят в името на Вашия "Сбъднат сън" - мисия, заложена в слогана на компанията. Умелото съчетание на качество, изчистен дизайн и достъпна цена, превръщат матракът НАНИ в предпочитан и търсен избор на потребителя.

Защо НАНИ е предпочитан избор на потребителя 

Продуктите с марка НАНИ са синоним на отлично качество на достъпна цена в широката си гама от еднолицеви и двулицеви матраци и аксесоари във всякакви размери. Изделията са изключително разнообразни и предлагат на потребителя широк избор от характеристики, задоволявайки и най-нестандартните изисквания и нужди. Комбинацията от високотехнологични решения, висококачествени материали и грижа към здравето, превръщат матраци НАНИ в разумен избор за здравословен сън и подчертан комфорт.

 

Какво ВЗЕмам ако закупя НАНИ от vzeh.bg

Всички продукти в онлайн магазин vzeh.bg се доставят напълно безплатно до всяка точка на България. Закупувайки артикули с марката НАНИ от vzeh.bg Вие печелите безценно време, а ако имате въпроси или все още се колебаете, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потербности и изисквания.

марки
подреди по