МАТРАЦИ MAGNIFLEX

Матраци Магнифлекс с мемори пяна. До 15% намаление!

Magniflex е международно утвърден бранд и гаранция за високо качество, иновативни решения, посветени на една основна мисия – По-добър сън, за един по-добър утрешен ден!

Успешната формула на Magniflex се крие в умелото съчетаване на 50 годишна традиция, високотехнологични материали и италианско майсторство на изработка, за да създаде матрак - несравним по качество, функционалност и дизайн. 

Предимствата на Матраци Магнифлекс

Magniflex обединява дългогодишната традиция, грижата за околната среда и здравословния кофморт, използвайки екологично чисти и устойчиви материали, съгласно светованата политика и директиви за устойчиво производство.  

Защо Magniflex е предпочитан избор на потребителя

Еднолицевите и двулицевите матраци на Magniflex съчетават трите основни фактора, при избор на покупка - високо качество, стилен дизайн и конкурентна цена. И всичко това, поднесено с гаранцията на производителя от 16 години до безкрай.

Какво ВЗЕмам ако закупя Magniflex от vzeh.bg

Всички продукти в сайта на vzeh.bg се доставят напълно безплатно до всяка точка на България. Закупувайки артикули с марката Magniflex от vzeh.bg Вие печелите безценно време, а ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потербности и изисквания.

марки
подреди по