МАТРАЦИ ISLEEP

Матраци iSleep на страхотни цени с до 15% намаление

Всеки един продукт от колекцията на iSleep Ви осигурява индивидуално усещане за комфорт и качествена почивка. Моделите на iSleep предлагат разлчини иновативни комбинации, като Ви дават възможност да избирате между пенополиуретан и мемори пяна, както и разработени варианти за пружинен пакет с мемори слой. Независимо дали ще се спрете на по-твърдо или по-меко чувство, iSleep  Ви гарантира изключително качество, изтънчен дизайн и спокойствието на дългогодишната гаранция от 16 г.

 

Предимствата на матраци iSleep 

 

iSleep ще заинтригуват вниманието Ви с перфектно качество и оптимални параметри на достъпна цена. Вложените материали са високотехнологични, екологично чисти, антиакарни и антиалергични. Моделите са устойчиви на деформации, дишащи и снабдени с анатомични зони за оптимален комфорт и здравословен сън.

 

Защо iSleep е предпочитан избор на потребителя

Еднолицевите и двулицевите матраци на iSleep съчетават трите основни фактора, при избор на покупка - високо качество, стилен дизайн и конкурентна цена. И всичко това, поднесено с гаранцията на производителя от 16 години.

 

Защо iSleep е предпочитан избор на потребителя

Еднолицевите и двулицевите матраци на iSleep съчетават трите основни фактора, при избор на покупка -  високо качество, стилен дизайн и конкурентна цена. И всичко това, поднесено с гаранцията на производителя от 16 години.

 

 

Какво ВЗЕмам ако закупя iSleep от vzeh.bg

Всички продукти в онлайн магазин vzeh.bg се доставят напълно безплатно до всяка точка на България. Закупувайки артикули с марката iSleep от vzeh.bg Вие печелите безценно време, а ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потербности и изисквания.

 

марки
подреди по