Детско столче за хранене Leander

  • Марка: Leander

Доставка: безплатна за цялата страна 

 

Материал: естествен бук, 100% FSC сертификат

 

Размери:  80-83 см х 55 см х 56 см

 

Тегло на столчето: 5,1 кг

 

Товароносимост: до 130 кг

 

Предпазният борд и възглавничката НЕ са включени в цената на комплекта и могат да бъдат закупени като допълнителни аксесоари. 

 

 

Характеристики:  

  

  • Подходящо за деца над 6 месечна възраст, включително и за възрастни
  • Лесно регулиране на височината на облегалката, седалката и поставката за крачета в множество позиции, така че да съответстват на точната ергономия на тялото в определения момент от растежа на детето
  • Лесно регулиране на дълбочината на обезопасителните колани
  • Широка основа за подчертана стабилност
  • Детското столче има лек люлеещ се ефект, когато детето стои в него 
  • Осигурява оптимална опора и подкрепа на гръбначния стълб на детето и спомага правилното му ортопедично развитие във всеки етап на живота му

  

ИДЕАЛНО СЪВПАДЕНИЕ – КАТО ПАНТОФКАТА НА ПЕПЕЛЯШКА

 

Сядали сте на стол, който не Ви пасва, нали? Сигурни сме, че знаете какво е чувството и именно затова прекарвате толкова много време в търсене на ПРАВИЛНИТЕ мебели за Вашия дом. А отделяте ли толкова време, когато избирате мебелите на Вашето дете? Поради тази причина творческият екип на Leander създаде

 

СТОЛ С ЖИВОТ

 

Детското столче за хранене Leander се променя и расте заедно с детето. Благодарение на гъвкавия си дизайн, изчистени линии и висококачествена изработка столчето Leander се променя и адаптира към възрастта на своя ползвател, следвайки растежа и нуждите му, през всеки един етап от неговия живот. Класическата визия, пресъздадена в минималистични линии и масивна дървесина, превръщат детското столче Leander в наследство за следващите поколения или в удобен стол за възрастни. Точно така! Истината е, че столчето на Leander е удобно и за възрастни. Още една причина да го изпробвате и сами да се уверите, че Вашето дете ще се чувства комфортно в него.

 

ЖИВОТ В ДВИЖЕНИЕ 

 

Детското столче Leander се движи, точно както децата не спират да се движат дори по време на хранене. В природата им е. Именно затова лекият люлеещ ефект на стола позволява на детето да усеща по-съзнателно тялото си. Столчето осигурява свобода на движенията на детето докато се седи в него и същевременно е максимално обезопасено. Столчето за хранене Leander оживява и дава самочувствие на Вашето малко съкровище като пълноправен член на семейната трапеза и превръща храненето в истинско забавление.     

 

ГОТОВО ЛИ Е ДЕТЕТО ВИ ЗА ВИСОК СТОЛ?

 

След 6-месечна възраст, повечето деца са готови да седят свободно в столче за хранене. Именно на тази възраст, повечето от тях са в състояние да се претъркулват по корем, да пълзят и да седят свободно без помощна опора на възглавници. 

 

SUPER ГРИЖА ЗА УТРЕШНИТЕ СУПЕРГЕРОИ  

 

Детското столче Leander е плод на задълбочени изследвания на физиотерапевти, ортопеди и педиатри и осигурява оптимална подкрепа на гърба, подпомагайки правилното ортопедично развитие на детето във всеки един етап от живота му.

 

Сертификати: 

 

САЩ: ASTM F1169-03 и F1169-07, 16 CFR1303, CPSIA, JMPA

 

Канада: SOR/86-962, CHPA

 

Европа: EN71-3, EN716-1

 

Международни стандарти за безопасност: 

 

Greenguard - международен стандарт за безопасност на бои и лакове, използвани при производството на детски мебели. Той гарантира безопасността на химическите вещества и оцветители, отсътсвието на тежки метали и вредни за здравето химични съединения. Боите вложени в производството на детски легла Leander са безвредни, природосъобразни. Те не замърсяват околната среда и не водят до респираторни увреждания и проблеми при децата.  

 

 

 

 

 

 

 

363,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 363,00 лв.
Моля, изберете: