Кош за съхранение в Синьо на бели звезди

  • Марка: Minene

Доставка: безплатна за цялата страна

 

Състав: 100 % памук 

 

Подходящ за машинно пране. 

 

 

Предлагани размери: 

  

  • Малък кош за съхранение: снимка 1 и 2 

Размер: 22 х 18 см

  

  • Голям кош за съхранение: снимка 2 и 3 

Размер: 40 х 42 см

 

 

Нашите практични решения за съхранение са идеални за детската стая, яслата или детският кът, осигурявайки органзизирана подредба на памперси, кърпички, пелени, бельо, дрехи, играчки, одеяла, книги и всички малки предмети, които имат нужда от покрив.

 

Серията "Съхранение" от колекцията Mi Bedding на Minene ни поднася богатата си линия от кошове и кутии, изработени с любов от 100 % мек подсилен памук. С нея можете да въведете ред в детската стая, превръщайки я в организиран кът, където всеки  детайл ще намери подходящо място. Ще създадете приятна атмосфера с практичните системи за съхранение, представени в съчетаващи се десени и принтове, предоставяйки Ви готови, функционални и естетически издържани интериорни решения. Изберете аксесоари от един десен или направете забавни комбинации между различни десени, като то Ви дава възможността лесно и бързо да постигнете завършена дизайнерска визия в детската стая, без помощта на професионалист.

 

Minene влага в продуктите си естествени материали и следи за първокачествената изработка до последния детайл, в съответствие с всички стандарти за безопасност на текстилните изделия.

 

 

 

 

23,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23,80 лв.
Моля, изберете: