КРЕСЛО FEYDOM Q6

  • Марка: FEYDOM

FEYDOM Q6 е кресло създадено от дизайнери за дизайнера в самите Вас. Q6 се състои от 4 прости геометрични елемента, които взаимодействат в компактна цялост.  

 

Моделът осигурява функционални решения, които работят спрямо нуждите Ви и е насочен към съвременните градски пространства.

 

Само с няколко движения Q6 се трансформира от комфортно кресло в мини ъглов модулен диван с регулируеми размери или в удобно единично легло.

 

Креслото Q6 е практично допълнение с нестандартна визия. Изработено е от масивна букова рамка, покрита с полиуретанова пяна с висока плътност и е тапицирано с издръжлива огнеупорна дамаска.

 

 

МЕЖДУНАРОДНИ ОТЛИЧИЯ

 

      

 

The German Design Award e международното отличие на Германския съвет по дизайн, чиято цел е: откриване, представяне и оценка на иновативни дизайнерски решения и трендове. В конкурса взимат участие най-ексклузивните продукти и дизайнерски концепции, като всеки от тях по свой начин разтърсва сцената на международния дизайн. Днес The German Design Award е един от най-престижните конкурси за дизайн в света, поставяйки високи и утвърдени изисквания за селекция и оценка на участниците в него.

 

Interior Innovation Award e най-значимото отличие в света за иновативни постижения в областта на интериорния дизайн, обзавеждането и мебелната индустрия. Конкурсът класира първокласни иновативни постижения и присъжда наградите Победител, Селекция и Най-добър от най-добрите, съгласно утвърдени и високи стандарти за оценка.  

 

 

СПЕЦИФИКАЦИИ: 

 

ДАМАСКИ:     MOLLIA          VELARE          COMODO 

 

МАТЕРИАЛ НА КОРПУСА: твърдо дърво - бук, HDF плоскости, OSB

 

ПЯНА: полиуретан с плътност 30 кг/м3

 

ПОДЛОЖКА: памук 20%, полиестер 80%, силиконизирани акрилни влакна, полиуретанов пълнеж

 

ДОСТАВКА: безплатна за цялата страна

 

ГАРАНЦИЯ: 2 години

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ СКИЦА            

 

ПУСНЕТЕ ЗАПИТВАНЕ           

 

ИЗПРАТЕТЕ ЗАДАНИЕ ЗА ПРОЕКТ

 

или се свържете с нашите консултанти на телефон: 

 

0887 02 67 67 

 

Те ще Ви изготвят безплатен проект и ще Ви помогнат да ВЗЕмете най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите идивидуални нужди. 

 

  

 

698,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 698,00 лв.
Моля, изберете: