Диван FEYDOM CHOICE 2

  • Марка: FEYDOM

FEYDOM CHOICE 2 е вариант на концепцията на най-новият модел на FEYDOM . Той е устойчив, достъпен и трансформиращ се. Диванът се характеризира с изчистени линии, просторни кресла и лесна поддръжка.

 

Мултифункционалната модулна система мека мебел FEYDOM CHOICE е гъвкава и лесно приложима към различни по размер интериорни пространства. CHOICE недвусмислено изразява концепцията и основна философия на FEYDOM за бързи трансформации и мултифункционални решения, които следват Вашите нужди на момента.   

 

CHOICE е идеалното съвпадение-минималистичната визия, балансирани геометрични форми и подчертан комфорт на седовете. Тя се състои от набор на отделни елементи и дава пълна свобода на въображението Ви и удоволствието сами да моделирате перфектният диван.

 

ИЗБЕРИ САМ

 

Вие може да комбинирате различен брой лежанки, седове, фотьойли, възглавници, табуретки и пространства за съхранение (всеки сед разполага с индивидуална ракла).  CHOICE е ориентиран към съвременните градски пространства, предлагайки Ви мултифункционални решения, отговарящи на реалните Ви нужди.

 

ВИСОКО КАЧЕСТВО

 

Системата CHOICE е с многослоен ствоеж на седовете. В изработката е вложена висококачествена масивна букова рамка, полиуретанова пяна с висока плътност, силиконизирана подложка и огнеупорна дамаска в палитра от 15 цвята.  

 

ПЛЮСЪТ НА ПРОМЕНЛИВИТЕ ФОРМИ  

 

CHOICE е с адаптивен диизайн и умело си взаимодейства с минималистични, класически, етно и романтични интериори. Променливите параметри на системата CHOICE, осигурява различни вариации с едни и същи модули, като прав или ъглов диван, простора спалня, два двуместни дивана. Всички трансформации се извършват лесно и бързо, с помощта на опростен механизъм.  

 

ИЗБЕРЕТЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИВАН

 

CHOICE е интелигентен диван, който расте според нуждите и пространството и може да бъде допълнен с добавяне на нови елементи.  Той е съобразен със забързаното ежедневие на съвременния свят и предлага на потребителя лесна поддръжа. Калъфите на модулите се свалят лесно и позволяват машинно пране.  

 

МЕЖДУНАРОДНИ ОТЛИЧИЯ:

 

      

 

 

СПЕЦИФИКАЦИИ:  

 

 

 

ДАМАСКИ:     MOLLIA          VELARE          COMODO 

 

МАТЕРИАЛ НА КОРПУСА: твърдо дърво - бук, HDF плоскости, OSB

 

ПЯНА: полиуретан с плътност 30 кг/m3

 

ПОДЛОЖКА: памук 20%, полиестер 80%, силиконизирани акрилни влакна, полиуретанов пълнеж

 

ДОСТАВКА: безплатна за цялата страна

 

ГАРАНЦИЯ: 2 години

 

РАЗГЛЕДАИТЕ СКИЦА            

 

ПУСНЕТЕ ЗАПИТВАНЕ           

 

ИЗПРАТЕТЕ ЗАДАНИЕ ЗА ПРОЕКТ

 

или се свържете с нашите консултанти на телефон: 

 

0887 02 67 67 

 

Те ще Ви изготвят безплатен проект и ще Ви помогнат да ВЗЕмете най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите идивидуални нужди. 

 

1 947,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 947,00 лв.
Моля, изберете: