Диван FEYDOM BonBon L

  • Марка: FEYDOM

FEYDOM BonBon L e вариант на концепцията Bon Bon. Модулният диван лесно се трансформира в зависимост от Вашите нужди. Отделните му елементи имат повече от една функция и се комбинират в разнообразни конфигурации.

 

С добавяне и разместване на елементи се създават различни вариации, които работят спрямо пространсвото. Благодарение на простите механизми, само с няколко движения, диванът се превръща в права гарнитура, ъглов диван, два отделни двойни дивана, две единични легла, удобна спалня и други.

 

Моделът Bon Bon L има два подлакътника, като всеки от тях е с вградена ракла за съхранение. 

 

FEYDOM BonBon L е подходящ, както за малки, така и за големи интериорни пространства. Вие имате възможността да изберете сами конфигурацията на модулния диван с добавяне на отделни елементи, които може да поръчате допълнително. 

 

Опростеното дизайнерско решение, правите линии и меки форми, изработената от масив рамка, полиуретанът с висока плътност и изключително издръжливата дамаска, правят този модел лесен за поддръжка и удобен за употреба в продължение на дълги години.

 

МЕЖДУНАРОДНИ ОТЛИЧИЯ: 

 

 

A' Design Award е най-престижният международен конкурс, който отличава най-добрите дизайни и дизайнерски концепции в областта на архитектурата и творчески ориентираните продукти

 

 

СПЕЦИФИКАЦИИ: 

 

ДАМАСКИ:     MOLLIA          VELARE          COMODO 

 

МАТЕРИАЛ НА КОРПУСА: твърдо дърво - бук, HDF плоскости, OSB

 

ПЯНА: полиуретан с плътност 30 кг/m3

 

ПОДЛОЖКА: памук 20%, полиестер 80%, силиконизирани акрилни влакна, полиуретанов пълнеж

 

ДОСТАВКА: безплатна за цялата страна

 

ГАРАНЦИЯ: 2 години

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ СКИЦА            

 

ПУСНЕТЕ ЗАПИТВАНЕ           

 

ИЗПРАТЕТЕ ЗАДАНИЕ ЗА ПРОЕКТ

 

или се свържете с нашите консултанти на телефон: 

 

0887 02 67 67 

 

Те ще Ви изготвят безплатен проект и ще Ви помогнат да ВЗЕмете най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите идивидуални нужди. 

2 292,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 292,00 лв.
Моля, изберете: