Халат за баня Лилаво

  • Марка: Minene

Доставка: безплатна за цялата страна 

 

Състав: 100% памук

 

Размер: 

 

S размер, подходящ за деца от 1 до 3 г.

 

М размер, подходящ за деца от 3 до 5 г.

 

 

Детски халат за баня Minene със закачлива качулка във формата на хипопотам, изработен от 100% мек памук. Халатът е опакован в текстилна торбичка, която може да се използва и самостоятелно като несесер.

 

Колекция Баня на Minene пресъздава един фантастичен свят, изпълнен с цветове и живот. Колекцията се отличава с атрактивен дизайн, практичност и високо качество, предоставяйки ни работещи решения, които осигуряват безопасност, комфорт и настроение на Вашето дете.

 

Сериите детски продукти на Minene се предлагат в съчетаващи се десени, предоставяйки Ви готови, функционални и естетически издържани интериорни решения. Изберете аксесоари от един десен или направете забавни комбинации между различни десени и озарете детската баня в прекрасни цветове. Това е лесен и бърз начин да постигнете завършена дизайнерска визия без помощта на професионалист. 

 

В колекциите за деца на Minene са използвани само висококачествени памучни материи и материали, в съответствие с всички стандарти за безопасност на текстилните изделия.

 

 

 

58,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 58,00 лв.
Моля, изберете: