Детска възглавница за стол Синьо на цветя

  • Марка: Minene

Доставка: безплатна за цялата страна 

 

Размер: 29х29х8 см

 

Състав на калъфа: 100% памук 

 

Състав на пълнежа: анатомичен дунапрен 

 

Калъфът се сваля и е подходящ за машинно пране.

 

 

Иновативна бустер възглавница за малчугани, с помощта на която всеки стол е достъпен. Повдига детето, осигурявайки му свободен достъп до плота на масата, както и комфорта и самочувствието на пълноправен член на семейната трапеза. Серията Възглавници и пуфове ни поднася един приказен свят, изпълнен с живот, свежи десени и изключителен дизайн. Функционалността на иновативната бустер възглавница я превърща в желан аксесоар във всеки дом с подрастващо дете.

 

Възглавницата е универсална и е съвместима с всички видове столове. Фиксира се към стола, посредством два колана с регулираща се дължина, а обособената дръжка позволява лесно да пренасяте любимата възглавничка из целия дом, в ресторанта, на гости или там, където Вашето малко съкровище се нуждае от нея.

 

Възглавницата за стол крие и своите вълшебства: пастели и книжка за оцветяване, което я превръща във верен помощник в творческите изяви на малките художници.

 

В колекциите за деца на Minene са използвани само висококачествени памучни материи и материали, в съответствие с всички стандарти за безопасност на текстилните изделия.

 

 

 

 

42,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 42,00 лв.
Моля, изберете: