Подложка за баня Зелена жаба

  • Марка: Minene

Доставка: безплатна за цялата страна 

 

Размер: 55х45 см

 

 

Mека подложка за баня Minene с иновативен дизайн, която осигурява максимална безопасност и забавление на Вашето малко съкровище по време на къпане. Подложката обгръща Вашето бебе от всички страни, като поддържа постоянна температура на тялото, а горната и' част дава допълнителна опора за бебешката главичка, предпазвайки я от водата и осигурявайки правилна и стабилна позиция на бебето по време на баня.  

 

Колекция Баня на Minene пресъздава един фантастичен свят, изпълнен с цветове и живот. Колекцията се отличава с атрактивен дизайн , практичност и високо качество, предоставяйки ни работещи решения, които осигуряват безопасност, комфорт и настроение на Вашето дете.

 

Сериите детски продукти на Minene се предлагат в съчетаващи се десени, предоставяйки Ви готови, функционални и естетически издържани интериорни решения. Изберете аксесоари от един десен или направете забавни комбинации между различни десени и озарете детската баня в прекрасни цветове. Това е лесен и бърз начин да постигнете завършена дизайнерска визия без помощта на професионалист. 

 

В колекциите за деца на Minene са използвани само висококачествени памучни материи и материали, в съответствие с всички стандарти за безопасност на текстилните изделия.

 

 

50,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 50,00 лв.
Моля, изберете: