АКТИВИТИ

Колекцията Активити обединява функционалността и естетиката, предлагайки няколко практични иновативни постелки за активна гимнастика, изпъстрени със забавни и разноцветни фигури, които стимулират по естествен начин детските възприятия. В зависимост от нуждите на Вашето дете, ние Ви предлагаме - Активити матрак 3 в 1 , одеяло за пикник и постелка за игра, носители на редица международни отличия и награди.

 

 

Предимствата на Minene

 

Продуктите с марка Minene са създадени от „майки за майки“, с идеята да предоставят иновативни и работещи решения, които да улеснят натовареното и динамично ежедневие на една майка.

 

 

Защо Minene е предпочитан и търсен избор на потребителя

 

Minene се отличава с рационалност, високо качество и иновативен дизайн. Компанията е носител на редица международни награди и отличия, като голяма част от продуктите й са с регистриран патент. За производството на всеки един артикул с марката Minene се използват естествени материали и се следи за първокачествената изработка до последния детайл, в съответствие с всички стандарти за безопасност на текстилните изделия.

 

 

Какво ВЗЕмам ако закупя Minene от  www.vzeh.eu

 

Всички продукти в сайта на vzeh.eu се доставят напълно безплатно до всяка точка на България. Закупувайки артикули с марката Minene от vzeh.eu Вие печелите безценно време, а ако имате въпроси или все още се колебаете, нашите висококвалифицирани консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия и информиран избор, съобразен с Вашите индивидуални потербности и изисквания.

марки
подреди по