Vzeh.bg  е онлайн магазин за интериорни концепции, дизайнерски мебели, първокачествени продукти за сън и аксесоари за дома. Vzeh.bg е базиран на платформа, която максимално улеснява клиента и акцентира на изчерпателни описания и реалистична визуализация на продуктите.

В крак с глобалните тенденции, генерирахме за Вас три водещи фактора :

 

  • селекция от продукти с традиция и гарантирано високо качество
  • конкурентна цена
  • индивидуални решения

 

ИСТОРИЯ

 

Историята на vzeh.bg води началото  си от страстта ни към изяществото, изкуството, архитектурата и креативността в интериорния дизайн, зашеметяващите интериорни пространства, красотата и уюта.

 

ФИЛОСОФИЯ

 

Ние сме различни от всички останали. Vzeh.bg не е само онлайн магазин, а цяла вселена от дългогодишен опит в интериорния дизайн, мебелите за дома, продуктите за сън. Ние  знаем как да се грижим за това, което наистина си струва, предлагайки Ви точно това, от което имате нужда.

 

Вярваме, че луксът е надценен

 

Oбичаме да предлагаме индивидуални решения, съобразени с Вашите нужди и бюджет. Искаме да Ви поглезим с идеалното съвпадение - луксозно изпълнение, висококачествена изработка и материали, изящен дизайн, поднесени на достъпна цена и безплатна доставка.    

 

Говорим на Вашия език

 

Обичаме това което правим и знаем, че никой не обича да бъде обслужван и консултиран от сноби. Затова, когато всички онлайн магазини Ви говорят за обслужване и безплатна доставка, ние Ви говорим за отношение и ангажираност. Ние уважаваме домът Ви, уважаваме  Вашите желания, идеи, уважаваме самите Вас. Нас ни е грижа дали спите добре или седите удобно. Нашите специалисти ще приемат проблемът Ви лично-с усмивка и пълна отдаденост.

 

Диванът не трябва да е егоист 

 

Дизайнерската визия, не трябва да Ви отнема удоволствието да бъдете цар на дивана си. Никога не забравяйте, че светът се върти около Вас, не около мебелите Ви. С vzeh.bg, може да направите избор на дизайна, размера, формата, цвета и материала. За нас няма неизпълними пространства. Независимо дали имате малък, голям или кръгъл дом, ние ще Ви помогнем да извлечете максимума от него. Ние ще пресъздадем идеалното решение и ще Ви гарантираме, че диванът винаги ще мисли за Вас.

 

Креслото винаги трябва да е удобно

 

Ако тренди столът Ви съсипва гърба, ако дамаска му е груба и Ви дере или е твърде деликатна, за да просъществува извън стерилната среда на шоурума, ако дизайнът е трудно разбираем, то това решение не работи. Ние Ви предлагаме мебели и аксесоари с креативен дизайн, които мислят за Вас и Вашия ежедневен комфорт.

 

Удоволствието да не избираш сам

 

Обикалянето по магазини и шоуруми в търсене на точния продукт е изтощаващо. Съчетаването на различните елементи в интериора също и често се допускат грешки. Спрете да се тревожите. Нашите дизайнери и консултанти ще се погрижат за всичко вместо Вас.  На Вас оставяме най-важното-да се наслаждавате.

 

ВИЗИЯ

 

Да превърнем vzeh.bg във Ваш водещ избор при онлайн пазаруването

 

МИСИЯ

 

Благодарение на силната си страст, любов, упорит труд и дългогодишен опит, vzeh.bg  предлага индивидуални интериорни решения и висококачествени продукти за сън, мебели и аксесоари за дома на достъпни цени

 

ЦЕННОСТИ

 

Уважение

Защото ни е грижа

 

Гъвкавост

За нас мисията винаги е възможна

 

Отборна игра

Две винаги е повече от едно

 

Живот в движение

Ние винаги сме в крак с времето